Női önbizalom vs macsó pasi

Miért van az, hogy nagyon sok nő társam, küzd önbizalomhiánnyal, torz önképpel, úgy gondolva, hogy ők nem jók semmire és nem kellenek senkinek. És most azokról is beszélek, akik csinosak, adnak magukra, törődnek magukkal, viszont ezek ellenére sem hiszik el, hogy jár nekik a boldogság, szeretet és megbecsülés.

selfconfi.jpg
Ezzel szemben szeretett férfiaink olyan szintű önbizalommal rendelkeznek, hogy az ihajj!!! De miért? És még akkor is, ha az illető nem a nők bálványa és nem egy „adonisz”. Sőt, még csak nem is nőfaló mágnes!?!? Nincs azzal baj, mert mindannyian mások vagyunk, mindenkinek más az ízlése és távol álljon tőlem, hogy bárkit is leszóljak külső alapján. Kell is az önbizalom, meg hogy elfogadjuk saját magunkat!!!
De ők úgy gondolják, hogy ha nem kellenek valakinek, akkor ez a másik oldal hibája és majd a nők bánhatják hogy nem kaptak az alkalmon, meg amúgy is gonosz mindegyik?
Nyilván ahhoz, hogy valami kialakuljon kettő ember között, kell lennie vonzalomnak, szikrának, kémiának. Ha ez nincs meg, arról egyik fél sem tehet, erőltetni sem lehet és ez nem gonoszság, ez egyszerűen a természet! Tudni kell azért (bár sztereotípia) de hogy ki hol esélyes, kinek mik lehetnek az elvárásai (már ha van... remélem!)
Lehet, hogy most nagyon sarkítva látom a dolgokat, de hozzám ez jut el!!!

Jó persze…. miközben e sorokat leírtam, már meg is kaptam a választ! Mi rontjuk el a pasikat…. több a szingli nő mint pasi, a nők első szóra ugranak a pasiknak, futnak utánuk és inkább megalázzák magukat, csak hogy elmondhassák, hogy „kapcsolatban” vannak! Persze, hogy könnyű dolguk van a teremtés koronáinak, hogy „becsajozzanak”, válogathatnak is.

Jó lenne ha nem így lenne, ha lenne bennünk nőkben, önbecsülés, önbizalom és erő! Tudom, rossz az ha az ember egyedül marad, ha 30 fölött még nincs gyerek (úúú na akkor már Te magad vagy a megtestesült anitminden), de ezek ellenére higgyétek el, jó az egyedüllét! Egy darabig biztos! Amíg „rendbe hozod” magad. Rájössz, hogy mit is szeretnél igazán!  És nem azért kell a párkapcsolat, mert kell hogy legyen, hanem azért, hogy boldogságot és örömet okozzon! :)
És el kell hinni, hogy attól nem vagy rossz ember, mert nem tudsz maradéktalanul megfelelni a társadalmi elvárásoknak! (amik azért valljuk be, néha kicsit erősek)

wonder-woman_animated.jpg                                                                        Wonder Woman (Marvel)

De a lényeg! Ne adjuk magunkat olcsón! ;)

A pasiknak meg üzenem, néha azért gondolkodjanak el a vágyaikon, az elvárásaikon és a lehetőségeiken! ;)

Szép napot! :)